jueves, 15 de abril de 2010

Match point



És un dels millors inicis del cine recent. I hui la penge com a homenatge als meus amics Nico Grandpomier i Rafa Masnadal. M'ho passat molt bé, encara que la meua relació amb l'esport és més bé tormentosa. Sempre ha sigut una causa dels meus baixons d'autoestima i dels meus complexes de joventut. Però ha estat divertit.

Bona nit.

2 comentarios:

  1. El video molt guay. És cert que la vida de vegades és qüestió de sort,ho sabem veritat? Però no deixem tot en les seues mans. Pot ser la teua relació amb l´esport també ha sigut una qüestió de sort. Ara bé si la pilota cau darrere i perds,deixes per això de jugar? Tal volta, si haguerem pegat un poquet més fort no esperariem que la sort decidira per nosaltres. Ho tornem a intentar? Fem tot el que estiga en les nostres mans i més, amb esforç i superació, i deixem que la sort ens done la enhorabona.

    ResponderEliminar
  2. És complicat això de la sort. I crec que és un dels misteris més grans de la vida. Perquè acceptar que l'atzar forma part de l'existència suposa admetre que la vida pot ser injusta o que potser no tinga sentit; o tal vegada siga més rica i valuosa del que podriem pensar.Però no hi ha certesses.

    Una resposta fàcil és negar la seua existència: hi ha un destí, Déu ho ha volgut, estava escrit... Però això ja no és vida. És la diferència entre el tenis autèntic, on tot és real i el tenis de la Wii on tot està pensat i programat, i no és possible que un jugador es tropece, que bufe massa vent o que es cague un pardalet en l'ull de l'àrbit.

    La sort és una putada. Menys mal que sempre ens queda la fe i la voluntat. I en això et done tot la raó. Per mal que ens isquen les jugades, pitjor és quedar-se sentat a vore el partit. ( i si és per la tele, pitjor en cara).

    ResponderEliminar